FINNERWOLMER

FINNERWOLMER De beste cafetariaformule van Nederland!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 308 beoordelingen
25 sep 2020 om 20:06 Zeer lekker de topa de luxe! En bezorging was keurig op tijd!
22 aug 2020 om 21:12 Het eten was erg lekker en bezorgtijd klopte ook! Zeker een aanrader
7 aug 2020 om 19:35 Eten is hier altijd top Maar voor de zoveelste keer na 2 uur nog steeds mijn eten niet binnen Bel je zeggen dat het druk is oké dat kan maar geef dan even een belletje en het gekke is dat ik al een beoordeling kan plaatsen voor t eten er is ...
7 aug 2020 om 19:08 Heb m’n bestelling nog niet ontvangen.
19 jul 2020 om 20:14 Lekker eten en snelle bezorging
19 jul 2020 om 7:26 Eten was heerlijk lang niet zulke lekker patat en snacks gehad echt een aanrader
7 jun 2020 om 7:09 Patat zag er niet vers uit en was erg hard. Saté eierbal was aangebrand. Kroketburger voldeed niet aan verwachting, blijkt een doormidden gesneden kroket op een bolletje. Eten was niet meer op goede temperatuur. Bezorger was vriendelijk.
4 jun 2020 om 21:41 Eten was weer heerlijk!
25 mei 2020 om 9:53 Eten was Maar ik vind van finsterwolde naar drieborg de bezorgkosten aan de hooge kant!
22 mei 2020 om 19:56 Na ruim 2 uur nog niks binnen, gebeld en wordt verteld dat het smoordruk is. Kan, maar geen bericht vind ik niet heel netjes. Dat ik dan nu de beoordeling kan invullen zonder eten te hebben ontvangen is helemaal bijzonder
22 mei 2020 om 18:43 Zeer slecht, 2 uur moeten wachten en geen bericht tussendoor dat het later wordt.
9 mei 2020 om 21:34 Lekker eten en vriendelijke bezorgers!